ENABLING GROWTH THROUGH PEOPLE

Image

Winfried Meyers - Founder PiNCQ

20 jaar heb ik als ondernemer organisaties geholpen om te groeien. Bij veel organisaties waren het enkele mensen die de groei stagneerden of in zijn geheel tegenhielden. Pogingen om deze destructieve  mensen binnen de organisatie te veranderen bleken niet succesvol. Vaak waren bedrijven genoodzaakt om na jaren van zo'n persoon afscheid te nemen met de hoge kosten op de koop toe. Ook in mijn eigen bedrijf heb ik dit ervaren. Er zijn mensen die doen alsof ze het perfect naar hun zin hebben, maar ondertussen het bedrijf saboteren. 
In plaats van te dealen met de problemen als het te laat is, ben ik veel kritischer geworden bij de voordeur. Het PiNCQ testsysteem is een uitstekende tool om hierbij te helpen!  Mijn focus om andere organisatie te helpen om succesvoller te zijn, heb ik verlegd naar de human factor. Het PiNCQ testsysteem bestaat sinds 2001 en is verder ontwikkeld tot een revolutionair systeem dat wereldwijd wordt toegepast .
De tools zijn onmisbaar om meer inzicht te krijgen in de medewerkers. Wat wil en kan een medewerker? Is hij/zij loyaal? Wat zijn de aandachtspunten? Met dit inzicht werken we aan het bouwen van goed functionerende succesvolle organisaties. Dankzij de inzet van het PiNCQ testsysteem heb ik bedrijven een enorme groei zien doormaken.

Contactgegevens

Connect

Maak een connectie op LinkedIn.