THE
EXPERIENCE
AWARD®

6 OKTOBER 2022 CONGRES & AWARD


8 februari 2022 wordt een inspirerend congres rondom de 50-plus generatie en de arbeidsmarkt. Tijdens het congres worden we meegenomen door spraakmakende sprekers uit de politiek, bedrijfsleven en onderwijs over het thema "De Toekomst van Arbeid". 50 workshops, 50 bedrijven die ervaren talent zoeken om hun organisatie te versterken, 2.500 bezoekers, 750+ bezoekers 50-plus en award winnaars uit 5 verschillende categoriën!

the experience award

The Experience Award is een LIVE event!

TEA

Locatie: UTRECHT

WAAROM THE EXPERIENCE AWARD?

Het is de hoogste tijd om een realistich en positief beeld neer te zetten van de ervaren oudere werkende en voorbeelden te laten zien van de bijdrage die elke dag door dit belangrijke deel van de beroepsbevolking wordt geleverd.

Image

Congres:

Diversiteit in leeftijd geeft groei!

Uit demografisch onderzoek blijkt dat diversiteit binnen het personeelsbestand leidt tot meer innovatie en een hogere omzet.
Met name 50-plus werknemers zijn door hun kennis en ervaring een stabiele factor. Zij dragen bij aan het ontwikkelen en innoveren van bedrijven en concepten die onze economie sterker en onze wereld mooier maken. Het zijn mensen die hun kennis en ervaring overdragen en daarmee hun collega's inspireren. Zij hebben een positieve invloed op hun werkomgeving. Jonge generaties leren van hen en zo versterken de generaties elkaar en kunnen ze samen betere resultaten behalen.

ONZE WEBINARS IN 2021Webinar programma:

  • 28 april: Cees Verbree: De noodzaak van de 50-plusser voor economie en maatschappij
  • 12 mei: Alexander Steegh: De kracht van een podcast
  • 26 mei: Kasper Boon: de noodzaak van een leven lang leren
  • 02 juni: Edwin Prijden: 50 jaar en ondernemerschap
  • 09 juni: Bas Hattink: De 50-plusser als High Potential
  • 16 juni: Anton Philips: Leeftijd vormt geen belemmering voor prestatie
  • 23 juni: Tineke van Kooten: Vijftigplusser: grijze duif of innovatieve senior

16 juni: Anthony Philips

16 juni

WINNAAR 2020
KAREL VAN BERK:

" Na de uitreiking was er een behoorlijke opleving van aandacht in de pers. In acquisitiegesprekken zie je dat mensen het hebben opgepikt en dat maakt een eerste contact al heel anders. Mijn zelfvertrouwen is daardoor gegroeid en het straalt positief af op de performance van Het Oude Huis"

Karel van Berk
winnaar 2020
ZZP-er

ZOOMEN?

Wil je meer weten over The Experience Award® - plan een 15 minuten online sessie met Winfried Meyers - partner van The Experience Award.

 

AANMELDEN VOOR DEELNAME THE EXPERIENCE AWARD®

VOOR BEZOEKERS

Wil je erbij zijn op 6 oktober 2022? Meld je nu aan als bezoeker!

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Image

VOOR BEDRIJVEN

Onze Succes Manager neemt na jouw aanmelding contact met jou op om jouw specifieke wensen voor de deelname te bespreken. Het is onze uitdaging om jullie zoveel mogelijk te ontzorgen en een super en veilig  Congres & Award uitreiking event te realiseren. Een dag die je niet wilt missen!